Brand Performance Agency

FUGA

Opdracht

Ooit afgevraagd hoe al die leuke muziek toch bij Spotify terecht komt? Of bij Deezer, Apple Music of Tidal? Daar zorgt FUGA voor. Razendsnel groeiende club, geboren vanuit een technologische oplossing en liefde voor muziek. De vraag van FUGA: maak ons merk klaar voor verdere groei.

Oplossing

Aangepaste identiteit, lancering van een brand icon, maar vooral de ontwikkeling en implementatie van een merkmanifest. Bij een sterk groeiend bedrijf is het behouden van de verbinding cruciaal. Begrijpen wat het bedrijf anders maakt en dat benoemen als gemene deler. FUGA is een tech-company met een hart voor muziek. Dat ligt er nergens bovenop, maar zit overal in. Bijvoorbeeld in de vormtaal. Zijn het vallende lp’s of forward slashes? ///

Resultaat

Inmiddels is de nieuwe website in de lucht (Check vooral de geweldige fotografie van Sander Stoepker) en wordt de aangepaste identiteit geïmplementeerd. Van visitekaartjes tot Powerpoint-template, alles in een duidelijke manual die FUGA in haar eigen tempo met eigen mensen kan implementeren.

website FUGA
new website FUGA