Assets_Hamburger wit blok
Brand performance monitor

Hoe presteert jouw merk?

Inzichten komen weleens uit de lucht vallen, maar niet zo vaak. En als het dan gebeurt, is het nog maar de vraag of ze kloppen. Zeker als het gaat om de houding van de doelgroep ten aanzien van acties of het merk, wordt veelal op basis van aannames gewerkt. Bad input, bad output. Daarom ontwikkelde HUNT. in samenwerking met One2Ten de Brand Performance Scan en Brand Performance Monitor. Tools die de prestaties van het merk meten in de ogen van de klant of prospect.

ONDERZOEK WIJST UIT DAT HET WERKT.

De Brand Performance Monitor levert inzichten met handelingsperspectief in een real-time online dashboard. Hierdoor ben je als marketeer in staat beslissingen te nemen op basis van data in plaats van alleen ervaring en gevoel. En kun je de impact van die actie weer direct terugzien in het dashboard. Bijna te goed om waar te zijn. 

0 meting

De 0-meting geeft inzicht in de actuele prestaties en vormt de basis voor de monitor. De meting laat de essentiële waarden en domeinen zien die structureel uitgevraagd moeten worden. Deze meting stellen wij samen met jou op en de realisatie verzorgen wij op basis van een format dat uitgebreid getest is door de grote consultancy-firms. 

2. monitor

De resultaten van de 0-meting worden verwerkt in een online dashboard: de Brand Performance Monitor. Dit is de plek waar de essentiële waarden en domeinen permanent te zien zijn en real time aangepast worden naar de huidige situatie. Hierdoor kun je werken met op data gebaseerde inzichten. Zo weet je altijd aan welke knoppen je moet draaien om je merk succesvoller te maken.

3. analyse

De brand performance monitor biedt de basis voor succesvolle campagnes. Doordat je precies weet waar de kansen liggen voor een succesvoller merk, kun je campagnes inrichten op data gebaseerde inzichten. EN we weten allemaal dat deze campagnes de beste resultaten opleveren. Werk op basis van feiten en laat de aannames voortaan liggen.

een succesvoller merk

Werkt op basis van data en feiten
Weet wat er echt speelt bij klanten en prospects
Weet aan welke knoppen je moet draaien voor meer succes

We kunnen het niet alleen

Maar jullie zijn toch een reclamebureau? Ja en nee. We maken merken succesvoller. En dat kunnen we alleen doen op basis van gefundeerde inzichten. Daarom hebben we een partnership gesloten met One2Ten. Toonaangevend leverancier van een end-to-end experience management platform. U zei? Klik maar gewoon even hier.

Deze merken

weten wat er speelt

HUNT Brand performance scan_data gedreven marketing voor Goyer

Goyer Golf & Country Club

Data gedreven besturen

Een primeur: voor Goyer Golf & Country club implementeerden wij de eerste Brand Performance Monitor. Nu heeft het bestuur continu real-time data ter beschikking over de prestaties van het merk. Marketing op topsportniveau.

TP Vision

Sustainability Session

Duurzaamheid en marketing: glad ijs. Alles wat een merk op dit gebied doet, moet goed onderzocht en uitgezocht zijn. HUNT. bracht voor TP Vision (Philips) de mogelijkheden in kaart door experts aan tafel te zetten en samen met hen ‘out of the carton box’ te denken.

Voordat wij met de Brand Performance Monitor aan de slag gingen, namen we besluiten op basis van de meest aanwezige klant. Nu kunnen we acteren op basis van de wensen van al onze leden.

Naam, functie