Assets_Hamburger zwart blok
HUNT amsterdam_Logo's klanten_wit_Grovet

groei door keuzes

Grovet is klant sinds 2013 en betekent enorm veel voor HUNT. Hier hebben we laten zien wat de kracht van een sterke id en consistentie is. Grovet is getransformeerd van familiebedrijf naar Equine Health Company. Well done Koen en team!

het inzicht

durf te veranderen

De oorsprong van de naam Grovet is niet lastig te raden: een samentrekking van Groothandel en veterinair. De huidige eigenaar (zoon van de oprichter) zag de bedrijfskolom echter veranderen en wilde de propositie van het bedrijf hierop aanpassen.

De oplossing

laat zien waar je voor staat

equine health company

De tagline ‘The veterinary warehouse’ postioneerde Grovet als groothandel, als winkel en als producent. Onder private label werden ook producten in de digitale schappen gelegd. Inmiddels, na het doorzetten van de groei, worden er steeds meer producten zelf ontwikkeld en was het tijd voor een nieuwe descriptor: Equine health company.

het resultaat

klaar voor nóG meer groei

Grovet is meer en meer dé specialist ten aanzien van medicatie en supplementen voor paarden. De komende periode gaan we keihard werken aan het genereren van nog meer autoriteit voor deze Utrechtse specialist.

kan jouw merk ook een hunt.
campagne gebruiken?

Neem contact met ons op zodat we het kunnen bespreken.