Assets_Hamburger zwart blok
HUNT amsterdam_Logo's klanten_wit_Nationale Postcode Loterij

Ocean Clean wash plaid

De Nationale Postcode Loterij is opgericht om de aarde een stukje groener te maken. Daarom ontwikkelden wij de meest duurzame prijs in de geschiedenis van de loterij: een warm plaid gemaakt van gerecycled plastic, waarmee tegelijkertijd The Plastic Soup Foundation werd gesteund.

het inzicht

prijzen verduurzamen

Deelnemers van de Nationale Postcode Loterij maken het hele jaar door kans op enorme geldprijzen en op tal van kleine en grote cadeaus. Deze cadeaus zorgen voor een grotere winkans en hogere loyaliteit. Daarnaast helpt het bij het positioneren van de NPL als loterij. Een duurzame prijs onderstreept de groene belofte.

De oplossing

ocean clean wash plaid

innovatief denken

Daarom ontwikkelden wij de Ocean Clean Wash Plaid. Een plaid die voor 100% gemaakt is van gerecycled plastic en dat bij productie al 5 keer gewassen is om later vezelverlies te voorkomen. Hiervoor werd speciaal een innovatief filter geplaatst dat bij het wassen alle vezels opving. Ook werd met de productie een donatie mogelijk gemaakt aan The Plastic Soup Foundation en Afroz Shah.

het resultaat

100.000 blije winnaars

Bijna 100.000 blije prijswinnaars zitten onder hun plaid lekker op de bank. Dat scheelt stookkosten, maar creëert ook een enorme impact doordat we het hele productieproces hebben gedeeld met de prijswinnaars. Kers op de taart: de plaid kreeg een superhoge beoordeling in het tevredenheidsonderzoek van NPL!

kan jouw merk ook een hunt.
campagne gebruiken?

Neem contact met ons op zodat we het kunnen bespreken.