Assets_Hamburger zwart blok
HUNT amsterdam_Logo's klanten_wit_Sanofi Genzyme

herken spierziekten

Communicatie en marketing voor farmacie: love it or hate it. Er mag bijzonder weinig en de belangen zijn groot. HUNT. loves it. De campagne Herken spierziekten is een goed en succesvol voorbeeld.

het inzicht

vage klachten

Spierziekten zijn chronisch. Vroegtijdige indicatie kan niet helpen genezen, maar wel voor een prettiger leven zorgen. De klachten van spierziekten zijn echter altijd vrij vaag en lastig toe te wijzen.

De oplossing

herken spierziekten

platform

Artsen en fysiotherapeuten eerder aan de mogelijkheid van een zeldzame spierziekte laten overwegen en hen ondersteunen bij het herkennen ervan. Herkenspierziekten.nl is de website waar de campagne traffic voor verzorgt met als doel dat de doelgroep een geaccrediteerd webinar volgt. HUNT. ontwikkelde het concept en verzorgde de volledige uitwerking in advertenties, bannering en productie website in samenwerking met Iguazu.

het resultaat

grotere bewustwording

Inmiddels is het webinar meer dan 750 keer gevolgd, waarmee de doelstelling ruimschoots is behaald. Ook hebben magazines letterlijk bol gestaan van de insert die professionals op de website attendeert: Spierziekten. Kijk ernaar voor zij zichzelf laten zien. 

kan jouw merk ook een hunt.
campagne gebruiken?

Neem contact met ons op zodat we het kunnen bespreken.