Assets_Hamburger zwart blok
ABN AMRO MeesPierson

MOST VALUABLE PEOPLE

Het verschil maken in financiële dienstverlening, doe je vooral met mensen. Daarom is ABN AMRO MeesPierson extreem zuinig en enorm blij met haar medewerkers. Na Corona dus reden genoeg voor een dik feest die de waardering liet blijken.

het inzicht

CORONA SCHEPT EEN AFSTAND

Ondanks dat veel ‘gewoon’ door kon gaan in ten tijde van Corona, was het een grote uitdaging voor veel bedrijven om hun medewerkers gemotiveerd en betrokken te houden. De vele video-calls verbloemden de kloof, het gebrek aan dagelijks live contact. ABN AMRO MeesPierson onderkende deze ontwikkeling en besloot een goed en groot feest te geven voor het personeel. Aan HUNT. de vraag om de medewerkers nog meer het gevoel van waardering mee te geven en om een indrukwekkende manier dankbaarheid te tonen.

De oplossing

Most Valuable People

HET MEEST PERSOONLIJKE FEEST EVER

HUNT. ontwikkelde een thematiek, MVP (Most Valuable People), die bij de medewerkers aanvankelijk werd gelanceerd met een mysterieus logo. Ook was voor de medewerkers onbekend waarom zij een vragenlijst in moesten vullen voor het event. Over hun favoriete vakantiebestemming, maar ook over hun collega’s: wie wordt ooit de baas? Wie kleedt zich het beste? Alle antwoorden stelden ons in staat een heel persoonlijk feest te organiseren waarbij we de metafoor van een award show gebruikten.

het resultaat

EEN AVOND met een lange staart

Een spetterend feest voor 150 gasten, die allemaal een ervaring hebben gehad dat zij de belangrijkste persoon van de avond waren. Een ontvangst door een onbekende fotograaf die de gasten met hun voornaam aansprak, silent disco met ieders personal favourites, de favoriete cocktails en natuurlijk de wall of fame. Een 10 meter lange muur waar alle persoonlijke weetjes van de medewerkers op terugkwamen. Uiteindelijk de grootste attractie van het feest en een object dat nog steeds het kantoor van ABN AMRO MeesPierson siert. De grootste klapper? De awards die we op de avond uitreikten aan bijvoorbeeld beste geklede collega of ‘Snelste reageerder’….de MVP Awards.

kan jouw merk ook een hunt.
campagne gebruiken?

Neem contact met ons op zodat we het kunnen bespreken.