Assets_Hamburger zwart blok
Logos_wit_Reuma

Blikopeners

Slimme keukenhacks van Anita Witzier voor mensen met en mensen zonder reuma.

het inzicht

IEDEREEN WIL GEMAK

Eerlijk is eerlijk, dit was een beetje omgekeerde wereld. HUNT. kreeg de vraag een kookfilm te maken voor Reuma Nederland met Anita Witzier. Natuurlijk kunnen we dat, maar liever ontwikkelen we een slim concept. Bijvoorbeeld een concept waar ook mensen zonder reuma iets aan hebben. Keukentrucks om pijnlijke gewrichten te ontzien zijn namelijk ontzettend handig voor iedereen!

De oplossing

Blikopeners
met anita witzier

ALLE KEUKENHACKS OP 1 PLEK

Reuma Nederland introduceert Blikopeners. Een digitaal platform waarop superhandige tips worden gedeeld die het leven in de keuken een stuk makkelijker maken. Met filmpjes, losse tips en een uitgebreide pdf die je gewoonweg MOET hebben.

het resultaat

WE ZIJN NOG MAAR NET BEGONNEN

De eerste serie films met Anita is klaar. Het begin van een platform dat duidelijk gaat maken wat het is om te leven met reuma, donaties gaat genereren en veel mensen een leuker keukenleven gaat geven. Deze actie had als incentive een boekje met zomerrecepten en dit is meer dan 8.000 keer aangevraagd! Een geweldig resultaat, allemaal leads die nagebeld kunnen gaan worden. Daarnaast is er tal van spontane donaties gedaan.

Reuma_image_v2_4

kan jouw merk ook een hunt.
campagne gebruiken?

Neem contact met ons op zodat we het kunnen bespreken.